Inhoud bewerken

Heeft u vragen, of wilt u een taxatie boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

Onze Gegevens

Waarde Taxatie Auto

Cartax Auto Taxatie

Waarde Taxatie Auto

Wat is de dagwaarde van uw auto? Het antwoord op deze vraag kan van belang voor bijvoorbeeld de verzekeringswaarde, bijtelling, koop of bij verkoop. Met een waarde taxatie voor uw auto komt u niet voor verassingen te staan.

Gelukkig kunt u gemakkelijk uw auto laten taxeren door CarTax. Wij zijn een Fehac erkend auto taxatie bedrijf in Cruquius (tussen Amsterdam – Haarlem – Hoofddorp in Noord-Holland).

Onze taxatierapporten worden zowel door verzekeringen als de belastingdienst erkend en geaccepteerd. Voorkom ellende na schade of teveel verzekeringspremie met onze auto waarde taxatie!

Auto laten taxeren door de experts van Cartax

Laat uw voertuig verzekeren op de actuele taxatie waarde. Een waarde taxatie zorgt ervoor dat u een passend bedrag krijgt uitgekeerd bij schade aan of verlies van u voertuig. Door uw auto te laten taxeren voorkomt u bijvoorbeeld onenigheid met uw verzekeraar als uw voortuig is uitgerust met bijkomende opties die afwijken van het standaard model.  

Cataloguswaarde vs. dagwaarde auto's

Bij bijna alle verzekeraars worden auto’s op basis van de catalogus waarde verzekerd. Echter wordt er uitgekeerd op basis van de dagwaarde. 

Wij hoeven u vast niet uit te leggen dat beide situaties voor u nadelig uitvallen. Vooral bij voertuigen met extra opties of andere speciale kenmerken schatten verzekeraars voor u nadelige waarden waardoor u teveel premie betaald én veel te weinig terug krijgt bij schade of diefstal. 

Daarom is een actueel waarde taxatie rapport niet alleen een extra zekerheid voor uw verzekering, het bespaard u ook nog eens verzekeringskosten. 

Waarde Taxatie Jaguar E Type
Waarde Taxatie Aston Martin Vanquish

De Voordelen

De voordelen van een waarde taxatie van Cartax

Betaal nooit teveel premie

Auto laten taxeren voor een goedkopere verzekering

Door uw auto te laten taxeren, zorgt u ervoor dat uw premie wordt gebaseerd op de werkelijke waarde van uw voertuig en niet de cataloguswaarde. 

Dit leidt er in de meeste gevallen toe dat u veel teveel premie betaald. Een taxatie zorgt ervoor dat u tot wel duizenden euro’s per jaar kunt besparen op uw verzekeringspremie. 

Hoe kan dat?

Met een actueel taxatierapport wordt de huidige waarde van uw voertuig vastgesteld. Omdat dit een officiële taxatie is, is uw verzekeraar verplicht om deze waarde te hanteren voor uw verzekering, waardoor deze vaak lager uitvalt. 

Contact

Neem Contact Op

Heeft u vragen, of wilt u een taxatie boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

Adres

Kruisweg 1525 | 2142 LB Cruquius

Website

autotaxatiecartax.nl