Inhoud bewerken

Heeft u vragen, of wilt u een taxatie boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

Onze Gegevens

Dagwaarde Auto

Hedendaagse Auto’s

Dagwaarde auto

Wat is de dagwaarde van uw auto? Van belang voor de verzekeringswaarde, bijtelling, koop of verkoop.

Laat uw auto taxeren voor de verzekering door CarTax – een Fehac erkend auto taxatie bedrijf in Cruquius (tussen Amsterdam – Haarlem – Hoofddorp in Noord-Holland).

Onze taxatie rapporten worden zowel door verzekeringen als de belastingdienst geaccepteerd. Voorkom ellende na schade of teveel verzekeringspremie!

Krijg altijd het juiste bedrag uitgekeerd

Laat uw voertuig verzekeren op taxatie waarde. Een waardebepaling  zorgt ervoor dat u een passend bedrag krijgt uitgekeerd bij schade aan of verlies van u voertuig.

Vaak ontstaat er oneinigheid met uw verzekeraar als u uw voertuig heeft uitgerust met bijkomende opties die afwijken van het standaard model.  Een taxatie voorkomt deze onenigheid en garandeerd u een gepaste uitkering. 

Hedendaagse auto’s

Bij bijna alle verzekeraars worden auto’s op basis van de catalogus waarde verzekerd. Echter wordt er uitgekeerd op basis van de dagwaarde. 

Wij hoeven u vast niet uitteleggen dat beide situaties voor u nadelig uitvallen….  Vooral bij voertuigen met extra opties of andere speciale kenmerken schatten verzekeraars voor u nadelige waarden waardoor u teveel premie betaald én veel te weinig terug krijgt bij schade of diefstal. 

Waarde Taxatie Jaguar E Type
Waarde Taxatie Aston Martin Vanquish

De Voordelen

Uw voordeel

Betaal nooit teveel premie

Laat uw voertuig verzekeren op taxatie waarde.

Een waardebepaling  zorgt ervoor dat uw premie wordt gebaseerd op de werkelijke waarde van uw voertuig in plaats van op de catalogus waarde. 

Dit leidt er in de meeste gevallen toe dat u veel teveel premie betaald. Één taxatie zorgt ervoor dat u tot duizenden euro’s per jaar kunt besparen op uw verzekeringspremie. 

Hoe kan dat?

Doordat wij de huidige waarde van uw voertuig vaststellen, is uw verzekeraar verplicht om deze te hanteren waardoor de premie een stuk lager zal uitvallen. 

Contact

Neem Contact Op

Heeft u vragen, of wilt u een taxatie boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

Adres

Kruisweg 1525 | 2142 LB Cruquius

Website

autotaxatiecartax.nl