DAGWAARDE AUTO

Auto Taxeren Wat Is Uw Auto Waard Saab 900

Dagwaarde auto

Wat is de dagwaarde van uw auto? Van belang voor de verzekeringswaarde, bijtelling, koop of verkoop.

Laat uw auto taxeren voor de verzekering door CarTax – een Fehac erkend auto taxatie bedrijf in Cruquius (tussen Amsterdam – Haarlem – Hoofddorp in Noord-Holland).

Onze taxatie rapporten worden zowel door verzekeringen als de belastingdienst geaccepteerd. Voorkom ellende na schade of teveel verzekeringspremie!

Hedendaagse auto’s

Bij bijna alle verzekeraars worden auto’s op basis van de catalogus waarde verzekerd. Echter wordt er uitgekeerd op basis van de dagwaarde. 

Wij hoeven u vast niet uitteleggen dat beide situaties voor u nadelig uitvallen….  Vooral bij voertuigen met extra opties of andere speciale kenmerken schatten verzekeraars voor u nadelige waarden waardoor u teveel premie betaald én veel te weinig terug krijgt bij schade of diefstal. 

uitleg duitse autopapieren
Aston Martin VanquishTaxatie Waardebepaling

Uw voordeel

Krijg altijd het juiste bedrag uitgekeerd

Laat uw voertuig verzekeren op taxatie waarde. Een waardebepaling  zorgt ervoor dat u een passend bedrag krijgt uitgekeerd bij schade aan of verlies van u voertuig.

Vaak ontstaat er oneinigheid met uw verzekeraar als u uw voertuig heeft uitgerust met bijkomende opties die afwijken van het standaard model.  Een taxatie voorkomt deze onenigheid en garandeerd u een gepaste uitkering. 

Jaguar E Type Taxatie Rapport - Dagwaarde Jaguar E Type

Betaal nooit teveel premie

Laat uw voertuig verzekeren op taxatie waarde.

Een waardebepaling  zorgt ervoor dat uw premie wordt gebaseerd op de werkelijke waarde van uw voertuig in plaats van op de catalogus waarde. 

Dit leidt er in de meeste gevallen toe dat u veel teveel premie betaald. Één taxatie zorgt ervoor dat u tot duizenden euro’s per jaar kunt besparen op uw verzekeringspremie. 

Hoe kan dat?

Doordat wij de huidige waarde van uw voertuig vaststellen, is uw verzekeraar verplicht om deze te hanteren waardoor de premie een stuk lager zal uitvallen. 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Selecteer welke details u wilt sturen