Inhoud bewerken

Heeft u vragen, of wilt u een taxatie boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

Onze Gegevens

Autoschade Expert

Schade Calculatie

Onafhankelijke experts stellen de schade aan uw voertuig vast. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke belang. Er wordt gekeken naar de hoogte van de schade, de oorzaak van de schade, de kosten voor reparatie worden vastgesteld en eea gerapporteerd aan de verzekeringsmaatschappij.

Bemiddeling met eigen Expert

U heeft schade gereden en de expert heeft een waarde vastgesteld waar u het mee oneens bent. Of uw auto is total loss verklaard en u bent het niet eens met de vastgestelde dagwaarde.

Schade Afhandeling

Wanneer uw schade expert een onjuiste waarde heeft vastgesteld voor uw voertuig, bemiddelen wij met uw expert om ervoor te zorgen dat de vastgestelde waarde wordt veranderd in het bedrag dat uw voertuig werkelijk waard is.

Schade Claimen

Tot 100% Autoschade claimen bij verzekering? Cartax helpt!

Autoschade expert CarTax is de specialist op het vaststellen van het schade bedrag alsook het achterhalen van de oorzaak van de schade en reparatie mogelijkheden. Onafhankelijk en betrouwbaar advies!

Wanneer is een autoschade expert nodig?

Een verzekering vraagt doorgaans alleen om een schade expert wanneer de autoschade substantieel is. Die grens verschilt per verzekeraar maar onze ervaring is dat dit ongeveer tot € 1000 schade is. Bij een kleine schade voldoet vaak de offerte van uw eigen garagebedrijf. Daarnaast hoeft een schade niet te worden getaxeerd door een expert wanneer u de schade niet kunt verhalen op een verzekering (uw eigen verzekering of van de tegenpartij).

Wat kost het u?
Alleen als u zelf ons als schade expert inschakelt zijn er kosten aan verbonden. Als de tegenpartij de expert inschakelt kost het u niets. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Niet eens met expert?
Het kan gebeuren dat u het niet met de schade-expert van de verzekering eens bent, bijvoorbeeld als het gaat over de dagwaarde van uw auto bij total loss. U kunt ons dan vragen voor een “second opinion”- een zogenaamde ‘contra-expertise’. De kosten van een contra-expertise moet u zelf voorschieten (of ze worden eventueel door uw rechtsbijstandverzekering betaald). Als deze tweede expert het met u eens is, kunnen deze kosten op de tegenpartij worden verhaald.

Vandalised Car With Damage To Bodywork In Car Park
Damaged car after a car accident

Schade laten bepalen

Voorkom discussie; laat het aan ons over.

Hier overleggen wij met uw expert en zorgen wij voor een voor u gunstigere uitkomst

In eerste instantie is hier nog geen contra expertise voor nodig, mochten we hier niet uitkomen kunt u altijd nog van deze dienst gebruik maken.

Contact

Neem Contact Op

Heeft u vragen, of wilt u een taxatie boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

Adres

Kruisweg 1525 | 2142 LB Cruquius

Contact

+31 (0)23 5242490

Website

autotaxatiecartax.nl