Inhoud bewerken

Heeft u vragen, of wilt u een taxatie boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

Onze Gegevens

Kosten Auto Taxatie

Prijzen

Auto Taxatie Kosten

Bekijk hieronder de prijslijst voor een taxatie van uw auto, motor, oldtimer, scooter of foodtruck/marktverkoopwagen. Daarnaast vindt u ook de prijzen voor een BPM rapport voor de berekening van de bijtelling van uw auto, taxatierapport economische waarde, schade taxatie en contra expertise.

Oldtimer taxatie en auto taxatie vanaf € 150. BPM rapport € 220 – Gecertificeerd FEHAC taxateur – uw taxatie erkend door verzekering en belastingdienst.

U zult zeker goedkopere auto taxatie aanbieders vinden in de markt. Pas echter op voor de gevolgen wanneer u niet zaken doet met een Fehac gecertificeerd auto taxateur. Onze rapporten worden zowel door verzekeringsmaatschappijen als door de belastingdienst erkend. Zo komt u nadien niet voor nare verrassingen te staan zoals een naheffing van de belastingdienst.

De belastingdienst en de overheid hebben aangeven strenger te gaan controleren op fraude met taxatie rapporten. Zie ons bericht hierover op onze nieuws pagina.

Prijslijst CarTax

Contact

Neem Contact Op

Heeft u vragen, of wilt u een taxatie boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

Adres

Kruisweg 1525 | 2142 LB Cruquius

Contact

+31 (0)23 5242490

Website

autotaxatiecartax.nl