Inhoud bewerken

Heeft u vragen, of wilt u een taxatie boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

Onze Gegevens

Foodtruck verzekeren

MARKT VERKOOPWAGEN EN FOODTRUCK VERZEKEREN

Taxatiewaardebepaling Markt Verkoopwagens & Foodtrucks

Uw markt verkoopwagen of foodtruck is een kostbaar bezit. Klopt de dagwaarde bij diefstal of verzekeringspremie? Laat uw markt verkoopwagen of foodtruck daarom taxeren!

Waarom Taxeren?

  1. Bespaar jaar jaarlijks op uw verzekeringspremie 
  2. Krijgt zonder discussie het juiste bedrag uitgekeerd
  3. Bedragen lopen vaak op tot in de duizenden euro’s 
Food truck caravan
U betaald waarschijnlijk teveel

Verzekeringspremie

Uw markt verkoopwagen of foodtruck is een kostbaar bezit waarover u helaas, maar hoogstwaarschijnlijk veel teveel premie betaald. 

Waarom?
Omdat uw verzekeraar de premie die u betaalt, bepaald op basis van de nieuwwaarde van uw markt wagen. Echter hanteert deze zelfde verzekeraar de dagwaarde als zij een bedrag moeten uitkeren bij schade of diefstal. 
Omdat het zo’n kostbaar bezit is ontstaat er geregeld onenigheid over het bedrag dat dient te worden uitgekeerd.  Om na een voorval snel weer verder te kunnen met uw werkzaamheden is het van belang dat u geen tijd en energie rovende discussies hoeft te voeren met uw verzekeraar om het juiste bedrag uitgekeerd te krijgen. 

Een taxatie zorgt ervoor dat er geen onenigheid kan ontstaan over de waarde van uw wagen zodat u het juiste bedrag krijgt uitgekeerd en uw bedrijf zo snel mogelijk weer loopt. 

Het Belang van taxaties

Magazine De Koopman

In De Koopman is onlangs een artikel verschenen over het belang van de taxatie van uw marktverkoop wagen. De volgende tekst is een citaat. 

U koopt een nieuwe verkoop wagen van 100.000 euro. Een casco-verzekering kost voor een nieuwe wagen één promille van de aanschafwaarde; u betaald 1000 euro premie per jaar.

Veel ondernemers betalen dit jaren lang! Echter daalt de waarde van de verkoopwagen ieder jaar. Wanneer u de wagen na zes jaar weer laat taxeren blijkt deze nog 34.000 waard te zijn. Dan betaalt u aanzienlijk minder premie.

In dit geval stijgt de premie voet van 1% naar 1,625% en betaalt u nog 568,75 euro per jaar aan premie. Dit is een besparing aan premie van 431,25 euro per jaar. ” Aldus Robert Sluis, werkend bij CVAH verzekeringsdienst.

Onze Partners

Wij werken onder andere samen met

MARKT VERKOOPWAGEN EN FOODTRUCK VERZEKEREN

Deze wagens gingen u voor

Contact

Neem Contact Op

Heeft u vragen, of wilt u een taxatie boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

Adres

Kruisweg 1525 | 2142 LB Cruquius

Contact

+31 (0)23 5242490

Website

autotaxatiecartax.nl