Markt verkoopwagen en foodtruck verzekeren | WEV taxatieWAARDEBEPALING MARKT VERKOOPWAGEN EN FOODTRUCK

Uw markt verkoopwagen of foodtruck is een kostbaar bezit. Klopt de dagwaarde bij diefstal of verzekeringspremie? Laat uw markt verkoopwagen of foodtruck daarom taxeren!

WAAROM TAXEREN

  1. Bespaar jaar jaarlijks op uw verzekeringspremie 
  2. Krijgt zonder discussie het juiste bedrag uitgekeerd
  3. Bedragen lopen vaak op tot in de duizenden euro’s 
Marktwagens - Verkoopwagens dagwaarde taxatie
Taxatie Foodtruck

U betaald waarschijnlijk teveel

VERZEKERINGSPREMIE

Uw markt verkoopwagen of foodtruck is een kostbaar bezit waarover u helaas, maar hoogstwaarschijnlijk veel teveel premie betaald. 

Waarom?
Omdat uw verzekeraar de premie die u betaalt, bepaald op basis van de nieuwwaarde van uw markt wagen. Echter hanteert deze zelfde verzekeraar de dagwaarde als zij een bedrag moeten uitkeren bij schade of diefstal. 
Omdat het zo’n kostbaar bezit is ontstaat er geregeld onenigheid over het bedrag dat dient te worden uitgekeerd.  Om na een voorval snel weer verder te kunnen met uw werkzaamheden is het van belang dat u geen tijd en energie rovende discussies hoeft te voeren met uw verzekeraar om het juiste bedrag uitgekeerd te krijgen. 

Een taxatie zorgt ervoor dat er geen onenigheid kan ontstaan over de waarde van uw wagen zodat u het juiste bedrag krijgt uitgekeerd en uw bedrijf zo snel mogelijk weer loopt. 

MAGAZINE DE KOOPMAN:

In De Koopman is onlangs een artikel verschenen over het belang van de taxatie van uw marktverkoop wagen. De volgende text is een citaat.

U koopt een nieuwe verkoop wagen van 100.000 euro. Een casco-verzekering kost voor een nieuwe wagen één promille van de aanschafwaarde; u betaald 1000 euro premie per jaar.

Veel ondernemers betalen dit jaren lang! Echter daalt de waarde van de verkoopwagen ieder jaar. Wanneer u de wagen na zes jaar weer laat taxeren blijkt deze nog 34.000 waard te zijn. Dan betaalt u aanzienlijk minder premie.

In dit geval stijgt de premie voet van 1% naar 1,625% en betaalt u nog 568,75 euro per jaar aan premie. Dit is een besparing aan premie van 431,25 euro per jaar. ” Aldus Robert Sluis, werkend bij CVAH verzekeringsdienst.

De Koopman Over Taxeren Markt verkoopwagen en foodtruck

We werken onder andere samen met

DEZE WAGENS GINGEN U VOOR

Een kleine greep uit onze taxaties van de afgelopen tijd.

VRT En FEHAC CarTax Gecertificeerde Auto Taxateur

NEEM CONTACT MET ONS OP

Selecteer welke details u wilt sturen