Inhoud bewerken

Heeft u vragen, of wilt u een taxatie boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

Onze Gegevens

Autotaxatie Cartax

Over Ons

Al 36 jaar de auto taxatie specialist

Zo vader, Zo zoon

Auto taxatie CarTax in Cruquius (centraal gelegen tussen Amsterdam, Hoofddorp en Haarlem) is al 36 jaar de specialist in het taxeren van uw auto, scooter, motor, oldtimer, vrachtwagen, bestelbus, camper of foodtruck (marktverkoopwagen)

Vader & Zoon

Liefde voor Auto's

Auto taxatie CarTax is opgericht door Peter en Rik Maalcke wiens liefde voor auto’s en alles wat daarbij komt kijken in het bloed zit.

Auto’s zijn de lust in hun leven, dit in combinatie met hun technische kennis en kwaliteiten heeft er toe geleid dat beide ondernemingen in 32 jaar zijn uitgegroeid tot bedrijven waar ze trots op kunnen zijn.

Peter Maalcke behaalde zijn vakbekwaamheid Motorvoertuigen Algemeen en is door de Stichting VAM te Voorschoten sinds 29 april 1988 geregistreerd. Vanaf die tijd is hij fulltime werkzaam in het autovak.

Sinds 2013 is hij vanuit zijn eerste onderneming begonnen met het taxeren van auto’s en oldtimers in samenwerking met Jeroen Helms, die hem alle fijne kneepjes van het vak bijbracht.

Voor zowel vader als zoon zijn auto’s en het taxeren ervan een ware passie.

In 2019 is Helms automotive geheel overgedragen aan Peter en Rik en gaan zij door onder de naam CarTax.

CarTax is dus de nieuwe naam van het alom bekende Helms Automotive Taxaties

Contact

Neem Contact Op

Heeft u vragen, of wilt u een taxatie boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

Adres

Kruisweg 1525 | 2142 LB Cruquius

Contact

+31 (0)23 5242490

Website

autotaxatiecartax.nl