Niet tevreden met verzekeringsrapport? Contra Expertise bij autoschade

Contra expertise biedt uitkomst wanneer u een discussie met de auto schade expert of de verzekering heeft over de hoogte van de schade of de dagwaarde van uw auto, motor, bromfiets, caravan of camper.

Cartax contra expertise biedt uikomst wanneer u verschilt van mening met de verzekering of schade-expert. U hoeft ons alleen maar de informatie te sturen en wij kijken voor u of deze waarde in uw voordeel kan worden aangepast.

Contra Expertise Bij Auto Schade
Contra Expertise Bij Auto Schade

Heeft u recht op contra expertise bij autoschade?

Uw rechten

Bij een conflict met de verzekeringsmaatschappij over de hoogte van de uitkering bij autoschade heeft u recht op contra-expertise. U kunt een eigen Fehac of RTV geregistreerde expert inschakelen, zodat de autoverzekeraar de hoogte van de schade uitkering moet heroverwegen.

Als contra-expert starten wij een eigen onderzoek naar de schade en komen met een rapport wat u kunt indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. Stelt de verzekering u niet in gelijk op basis van ons rapport dan wordt er een  derde expert (een ‘arbiter’) ingeschakeld. Zijn of haar oordeel is bindend. De kosten van die arbiter betaalt de verzekeraar in principe.

U kunt tot 3 jaar na de schadeafwikkeling nog een contra expertise rapport indienen echter indien de schade hersteld is en de uitkering betaald is is kans op succes hierbij wel minder.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Selecteer welke details u wilt sturen