Inhoud bewerken

Heeft u vragen, of wilt u een taxatie boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

Onze Gegevens

Contra Expertise Autoschade

Contra Expertise Autoschade

Niet tevreden met verzekeringsrapport?

Contra expertise biedt uitkomst wanneer u een discussie met de auto schade expert of de verzekering heeft over de hoogte van de schade of de dagwaarde van uw auto, motor, bromfiets, caravan of camper.

Cartax contra expertise biedt uikomst wanneer u verschilt van mening met de verzekering of schade-expert. U hoeft ons alleen maar de informatie te sturen en wij kijken voor u of deze waarde in uw voordeel kan worden aangepast.

Heeft u recht op contra expertise bij autoschade?

Bij een conflict met de verzekeringsmaatschappij over de hoogte van de uitkering bij autoschade heeft u recht op contra-expertise. U kunt een eigen Fehac of RTV geregistreerde expert inschakelen, zodat de autoverzekeraar de hoogte van de schade uitkering moet heroverwegen.

Als contra-expert starten wij een eigen onderzoek naar de schade en komen met een rapport wat u kunt indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. Stelt de verzekering u niet in gelijk op basis van ons rapport dan wordt er een  derde expert (een ‘arbiter’) ingeschakeld. Zijn of haar oordeel is bindend. De kosten van die arbiter betaalt de verzekeraar in principe.

U kunt tot 3 jaar na de schadeafwikkeling nog een contra expertise rapport indienen echter indien de schade hersteld is en de uitkering betaald is is kans op succes hierbij wel minder.

Contact

Neem Contact Op

Heeft u vragen, of wilt u een taxatie boeken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

Adres

Kruisweg 1525 | 2142 LB Cruquius

Contact

+31 (0)23 5242490

Website

autotaxatiecartax.nl